top of page
  • Writer's pictureImprintBox EU

Nabídněte službu individuálního potisku stuh od 1ks.

Pokud nabízíte jakýkoliv sortiment, který je vhodný jako dárek, máme pro Vás zajímavé řešení jak dodat produktu osobní rozměr.

tiskárna na stuhy
ImprintBox - řešení pro individuální potisk stuh

Naše řešení označené ImprintBox je celek, který se skládá z tiskárny a softwaru pro tisk, saténových stuh a tiskových pásek pro potisk stuh. Nic víc není potřeba. Jednoduše v softwaru napíšete sdělení, do tiskárny vložíte stuhu v požadované barvě a šíři, vložíte tiskovou pásku v požadovaném odstínu a tisknete. Je to opravdu jednoduché, ale velmi efektní.


V sortimentu aktuálně máme 21 odstínů saténových stuh, které jsou dostupné v šířích 10, 15, 25, 40, 70 a 100mm.






Tiskové pásky jsou k dispozici v šířích 57mm a 110mm v 11ti barvách, včetně dvou metalických (zlatá, stříbrná).





Jsou tisíce možností kde najdou individuálně potištěné stuhy uplatnění, pořiďte si ImprintBox a rozšiřte své služby zákazníkům o personalizovaný potisk na počkání.


Možnosti využití potištěných stuh


Květinářství

Všichni občas darují květinu, ale ta zpravidla postrádá osobní individuální sdělení - přidáním elegantní potištěné stuhy dostává květina zcela jiný rozměr.


Parfumerie a duty free shopy

Pokud si klienti nechávají v parfumerii nebo na letišti dárkově zabalit zakoupený produkt, pravděpodobně se bude jednat o dárek - určitě by byli rádi, kdyby na stuhu bylo možno na počkání natisknout něco individuálního pro obdarovaného...


Zlatnictví

V tomto odvětví není nad čím přemýšlet, téměř každý šperk je dárek - pokud jej navíc dárkově zabalíme s individuálním textem na stuze, bude o to cennější.


Specializované prodejny - sýrárny, chocolaterie, prodejny s oříšky, vinotéky, prodejny se svíčkami, prodejny s dárkovými koši, prodejny s alkoholem, s dárkovými předměty, apod.

Uplatnění rozhodně najdou potištěné stuhy v různých prodejnách, kde zákazníci nakupují dárky a ocenili by dárkové zabalení. Pokud jim službu aktivně nabídnete, určitě nezůstane bez povšimnutí.


Další netradiční využití potištěných stuh


Lanyardy - šňůrky na krk

Můžete se také pustit do výroby lanyardů nebo náramků s individuálním potiskem.


Šerpy a stužky - absolventi, maturanti, společenské akce

Pokud jste v kontaktu s maturanty a absolventy, můžete nabídnout atraktivní šerpy a stužky.

Šerpy můžete tisknout také pro různé společenské akce - plesy, soutěže krásy, apod.


Svatby

Krásné individuálně potištěné stuhy najdou širokou škálu uplatnění např na svatbách - myrty s potiskem, svatební tabule se jmény, výzdoba s potiskem na stuhách, stuhy s potiskem v květinové výzdobě, svatební tabule se jmény na stuhách,apod.


Oslavy

Individuálně potištěné stuhy se skvěle hodí také na různé akce, párty a oslavy.


Nabídněte něco nového - pořiďte si ImprintBox a začněte s potiskem stuh na přání.
13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page